Prosjekt

SA1NT - relansering i Europa

Fleksibilitet

Brukervennlighet og fleksible innholdsblokker

Shopify

Lav TCO vs Magento 2

B2C

Multiregional B2C i hele Europa

SA1NT er et anerkjent merke fra Australia, kjent for å levere høykvalitets klær til jobb- og motorsykkelentusiaster. Vår klient var distributøren ansvarlig for Europa, og deres eksisterende nettbutikk, basert på Magento 1, presterte dårligere på det europeiske markedet.

Beslutningen ble tatt om å flytte til Shopify, med Think Commerce valgt til å levere den nye nettbutikken.

Transformere SA1NT Europa

Vi samarbeidet tett med vår klient og hovedkontoret i Australia for å utvikle den nye nettbutikken for SA1NT i Europa. Dette prosjektet var ikke bare en teknisk migrering, men en strategisk transformasjon med sikte på å fange det europeiske markedet mer effektivt.

Med leveringen av den nye nettbutikken fikk SA1NT en plattform som krever minimalt med vedlikehold og som er robust nok til å støtte deres ambisiøse planer for Norden, Storbritannia og resten av Europa. Den nye Shopify-butikken er designet for å gi en eksepsjonell brukeropplevelse, strømlinjeforme driften og forbedre den generelle effektiviteten.

Hovedtrekk ved prosjektet

1. Forbedret brukeropplevelse: Vi fokuserte på å skape en sømløs handleopplevelse for kundene, med en intuitiv layout, raskere lastetider og mobiloptimalisering for å sikre tilgjengelighet på tvers av alle enheter.

2. Forenklet vedlikehold: Den nye Shopify-plattformen reduserer den tekniske byrden på SA1NTs team, og lar dem fokusere på vekst og kundeengasjement i stedet for feilsøking og vedlikehold.

3. Strategisk design: I samarbeid med SA1NTs designere utviklet vi et tilpasset tema som passer perfekt med merkevarens robuste, høyytelses image. Designet er både visuelt slående og funksjonelt overlegent, og tilfredsstiller de spesifikke behovene til det europeiske markedet.

4. Skalerbarhet: Den nye butikken er bygget for å skalere uanstrengt, og støtter SA1NTs ekspansjon til nye regioner og rommer et økende produktutvalg uten at det går på bekostning av ytelsen.

5. Integrerte markedsføringsverktøy: Med Shopifys robuste pakke med markedsføringsverktøy kan SA1NT nå utføre målrettede kampanjer, utnytte analyser for innsikt og engasjere kunder mer effektivt på tvers av flere kanaler.

Pågående samarbeid

Vårt arbeid med SA1NT stoppet ikke ved lanseringen. Vi fortsatte å samarbeide med vår klient for å videreutvikle SA1NTs tilstedeværelse i Europa og støtte andre merker i deres portefølje. Dette partnerskapet sørget for at SA1NT forble i forkant av markedet, med kontinuerlige forbedringer og nye funksjoner som ble rullet ut regelmessig.

Suksess og fremtidig vekst

Siden lanseringen av den nye Shopify-butikken har SA1NT Europe opplevd en betydelig forbedring i nettstedets ytelse og kundetilfredshet. Den strømlinjeformede driften og den forbedrede brukeropplevelsen har lagt et solid grunnlag for fremtidig vekst.

Utforsk SA1NT Europe i dag!