Shopify Partner

Om Think Commerce

Vi er en liten gruppe e-handelsspesialister med dyp internasjonal erfaring. Vi har jobbet med noen av de største aktørene innen e-handel, og nå i Think Commerce bruker vi vår erfaring til å levere optimaliserte Shopify og Shopify Plus-butikker for nordiske og britiske virksomheter

Start prosjekt

Hvorfor samarbeide med Think Commerce ?

Ærlige råd i alle faser.

Suksess
Vi har hjulpet mange merker med å nå sine mål med Shopify Plus. Porteføljen vår viser frem vellykkede prosjekter på tvers av ulike bransjer, og fremhever vår allsidighet og ekspertise.
Ekspertteam
Vårt lille team av Shopify Plus-eksperter bringer et vell av kunnskap og erfaring til hvert prosjekt. Vi ligger i forkant av bransjetrender for å levere innovative løsninger som gir deg et konkurransefortrinn.
Omfattende tjenester
Fra innledende konsultasjon til løpende støtte tilbyr vi en komplett pakke med tjenester, inkludert design, utvikling, migrering og optimalisering. Vi er din one-stop shop for alt Shopify Plus.
Kundesentrert tilnærming
Vi tror på å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Din suksess er vår suksess, og vi er forpliktet til å tilby personlig service og støtte gjennom hele reisen.
5.00
NDA
Global e-handelssjef, B2B og B2C
5.00
Marcus Billström
MD, Majema
tenk handel, ledende Shopify-partner

effektivt shopify-byrå

Den tradisjonelle byråmodellen er utdatert. De vokser seg store og øker kostnadene ved administrative oppgaver som gjør tjenestene alt for dyre for nettbutikkeiere.

Vi lever i en verden hvor vi må jobbe smart. Tror Commerce tenker nytt. Når vi jobber med innovative nettbutikker, må vi være på et enda høyere nivå. Vi har en modell der vi holder de administrative kostnadene lave, og kan tilby tjenester av høy kvalitet til en lavere pris enn andre bystyrer.

Kvaliteten vår svekkes aldri. Vi har et stort nettverk av erfarne designere, utviklere, tekniske arkitekter og konsulenter som jobber i Norden og Europa med de største nettbutikkene.

For å kunne tilby det beste serviset til våre kunder, er vi selektive med hvem vi jobber med. Vi bruker samme grundighet i å finne de rette medarbeiderne for å finne de riktige kundene. Vi ønsker at forholdet mellom oss og kunden skal vare i mange år.

Er du rett for oss? Ta en uforpliktende prat med oss!

Start nå