Migrer, Lanser, Voks

Shopify nettbutikk-oppsett

Think Commerce er en erfaren Shopify-partner i Storbritannia og Norden. Vi leverer både Shopify og Shopify Plus-løsninger til kunder i Norden, samt flere kunder fra både Storbritannia og USA.

Start prosjekt

Shopify – Fra null til lansering på uker

Her i Think Commerce ønsker vi at kundene våre skal kunne tjene inn investeringen så raskt som mulig. Derfor fokuserer vi alltid på å lage en plan med kundene våre som gjør at de kan gå live i løpet av uker, for så å kunne jobbe med videreutvikling av nettbutikken etter go live.

Hvorfor velge Shopify?

BRUKERVENNLIGHET
Med Shopify er det enkelt å vedlikeholde nettbutikken, faktisk så enkelt at du kan gjøre det meste selv! Når vi setter opp nettbutikker for våre kunder, sørger vi for at det gjøres på en slik måte at kundene kan jobbe videre med det uten å snakke med oss ​​eller andre nettbutikker. Det er en helt annen verden enn det du er vant til med Mystore, Magento eller andre plattformer!
Dette gjør det mye enklere for nettbutikker å bruke budsjettene sine til markedsføring og nye funksjoner i stedet for å måtte bruke utviklingstimer på vedlikehold og standardoppgaver. Mange av kundene våre har funnet det så enkelt med Shopify at det går flere måneder mellom hver gang de trenger vår hjelp, og ofte bare for å få litt råd.

Hvorfor samarbeide med Think Commerce ?

Ærlige råd i alle faser.

Suksess
Vi har hjulpet mange merker med å nå sine mål med Shopify. Porteføljen vår viser frem vellykkede prosjekter på tvers av ulike bransjer, og fremhever vår allsidighet og ekspertise.
Ekspertteam
Vårt lille team av Shopify Plus-eksperter bringer et vell av kunnskap og erfaring til hvert prosjekt. Vi ligger i forkant av bransjetrender for å levere innovative løsninger som gir deg et konkurransefortrinn.
Omfattende tjenester
Fra innledende konsultasjon til løpende støtte tilbyr vi en komplett pakke med tjenester, inkludert design, utvikling, migrering og optimalisering. Vi er din one-stop shop for alt Shopify Plus.
Kundesentrert tilnærming
Vi tror på å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Din suksess er vår suksess, og vi er forpliktet til å tilby personlig service og støtte gjennom hele reisen.
5.00
NDA
Global e-handelssjef, B2B og B2C
5.00
Marcus Billström
MD, Majema