Migrer, lanser, optimaliser

Hva vi leverer

Vi i Think Commerce liker å jobbe med netthandel. Spesialistene våre tilbyr Shopify og Shopify Plus-kunnskap som hjelper nettbedrifter med å optimalisere driften.

Start prosjektet

Design og UX

Think Commerce har erfarne designspesialister som hjelper våre kunder med å utvikle en stilig og moderne UX og Design basert på merkevaren, samt fokusere på å sikre at ditt nye design er optimalisert i alle kanaler for å øke konverteringsraten.

Magento-migrering

Vi kan flytte nettbutikken din fra Magento til Shopify Plus i løpet av uker uten problemer. Vi overfører alle Magento-data til Shopify, og har partnere som vil tilby rådgivning for migrering av SEO-data uten at du mister plasser i Google.

Tilpassede integrasjoner

Vi har allerede utviklet flere apper for store Shopify Plus-forhandlere. Think Commerce har spesialister innen Shopify App-utvikling som kan jobbe med tredjepartene dine og skape en stabil integrasjon via Shopify API.

Internasjonalisering

Send varene dine globalt, optimer lokalt. Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder med å sette opp multivaluta- og betalingskanaler. Gjennom vårt anbefalte oppsett er det en lek å selge internasjonalt med forskjellige språk og valutaer.

Egendefinert tema

Vi har lang erfaring fra å optimalisere Shopify-butikker for å selge så mye som mulig. Hvordan avhenger av våre kunders behov. Vi gjør alt fra Shopify-tematilpasning, konfigurasjon og oppsett til skreddersydde Shopify Plus-temaer.

Serviceavtale

En vellykket lansering er bare begynnelsen. Vi jobber kontinuerlig med våre kunder for å hjelpe til med daglige behov, langsiktige mål og alt i mellom. Vi lager en plan som passer deg der vi analyserer trender og data for å forbedre nettbutikken din. Vi er her når du trenger oss.

Rådgivning

Vi bruker vår omfattende erfaring innen e-handel for å hjelpe kundene våre med å lansere nye markeder og bygge nye muligheter. Enten det er å undersøke og finne et oppfyllelsessenter i Europa eller velge en ny returhåndteringsløsning, kan vi hjelpe.

Nettbutikk-oppsett

Etter å ha jobbet med Shopify og Shopify Plus i årevis, vet vi hvordan du kommer i gang. Vi sørger for at din nettbutikk og tema er optimalisert for å drive vekst og øke fortjenesten mens du jobber med å bygge virksomheten din

Hvorfor samarbeide med Think Commerce ?

Ærlige råd i alle faser.

Suksess
Vi har hjulpet mange merker med å nå sine e-handelsmål med Shopify Plus. Porteføljen vår viser frem vellykkede prosjekter på tvers av ulike bransjer, og fremhever vår allsidighet og ekspertise.
Ekspertteam
Vårt lille team av Shopify Plus-eksperter bringer et vell av kunnskap og erfaring til hvert prosjekt. Vi ligger i forkant av bransjetrender for å levere innovative løsninger som gir deg et konkurransefortrinn.
Omfattende tjenester
Fra innledende konsultasjon til løpende støtte tilbyr vi en komplett pakke med tjenester, inkludert design, utvikling, migrering og optimalisering. Vi er din one-stop shop for alt Shopify Plus.
Kundesentrert tilnærming
Vi tror på å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Din suksess er vår suksess, og vi er forpliktet til å tilby personlig service og støtte gjennom hele reisen.
5.00
NDA
Global e-handelssjef, B2B og B2C
5.00
Marcus Billström
MD, Majema