Skaler, konverter og voks

Lås opp kraften til Shopify Plus med Think Commerce

Shopify Plus er ikke bare en plattform; det er katalysatoren for ekspansiv vekst. Få hjelp av Think Commerce og oppdag hvorfor verdens største merkevarer stoler på Shopify Plus.

Start prosjekt

Løft nettbutikken din til nye høyder

Er du klar til å ta nettbutikken din til neste nivå? Shopify Plus er plattformen designet for nettbutikker med høy vekst og volum som trenger en robust og skalerbar løsning. Hos Think Commerce er vi spesialister på å levere førsteklasses Shopify Plus-løsninger skreddersydd for dine unike behov. Vår ekspertise sikrer at prosjektet ditt ikke bare fullføres vellykket, men også overgår dine forventninger.

Hvorfor velge Shopify Plus?

Skalerbarhet
Etter hvert som virksomheten din vokser, skalerer Shopify Plus med deg. Enten du opplever en plutselig økning i trafikken eller planlegger en langsiktig utvidelse, kan plattformen håndtere det sømløst.
Tilpasning
Med Shopify Plus er mulighetene uendelige. Tilpass butikkfronten din, integrer med kraftige API-er og skap en handleopplevelse som gjenspeiler merkevarens identitet.
Pålitelighet
Nyt sjelefred med 99,99 % oppetid og dedikert støtte 24/7. Shopify Plus sikrer at butikken din alltid er åpen for salg, selv i rushtiden.
Avanserte funksjoner
Få tilgang til eksklusive funksjoner som Shopify Functions og Checkout Extensibility, designet for å automatisere og optimalisere driften for maksimal effektivitet og lønnsomhet.

Hvorfor samarbeide med Think Commerce ?

Ærlige råd i alle faser.

Suksess
Vi har hjulpet mange merker med å nå sine mål med Shopify Plus. Porteføljen vår viser frem vellykkede prosjekter på tvers av ulike bransjer, og fremhever vår allsidighet og ekspertise.
Ekspertteam
Vårt lille team av Shopify Plus-eksperter bringer et vell av kunnskap og erfaring til hvert prosjekt. Vi ligger i forkant av bransjetrender for å levere innovative løsninger som gir deg et konkurransefortrinn.
Omfattende tjenester
Fra innledende konsultasjon til løpende støtte tilbyr vi en komplett pakke med tjenester, inkludert design, utvikling, migrering og optimalisering. Vi er din one-stop shop for alt Shopify Plus.
Kundesentrisk tilnærming
Vi tror på å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Din suksess er vår suksess, og vi er forpliktet til å tilby personlig service og støtte gjennom hele reisen din.
5.00
NDA
Global e-handelssjef, B2B og B2C
5.00
Marcus Billström
MD, Majema