Den ultimate guiden for å migrere butikken din fra Magento til Shopify Plus

Oppdatert på
The Ultimate Guide to Migrating Your Store from Magento to Shopify Plus

Å migrere nettbutikken din fra en plattform til en annen kan være en skremmende oppgave, spesielt hvis du driver en virksomhet med høyt volum og flere regioner. Men med riktig tilnærming og et dedikert team kan prosessen være jevn og svært givende. I denne veiledningen vil vi utforske fordelene med å migrere fra Magento til Shopify Plus og gi en detaljert casestudie av hvordan vi migrerte GaitLines butikker på mindre enn 12 uker.

Hvorfor migrere fra Magento til Shopify Plus?

1. Lavere vedlikeholdskostnader: Magento krever ofte betydelige vedlikeholds- og hostingkostnader. Shopify Plus, som er en skybasert løsning, eliminerer behovet for serveradministrasjon og reduserer de totale vedlikeholdskostnadene.

2. Forbedret ytelse: Shopify Plus er kjent for sin robuste ytelse og skalerbarhet. Det sikrer at butikken din kan håndtere høye trafikkvolumer, spesielt i høye perioder som Black Friday.

3. Brukervennlig grensesnitt: Shopify Plus tilbyr et mer intuitivt og brukervennlig grensesnitt sammenlignet med Magento. Dette gjør det enklere for teamet ditt å administrere produkter, bestillinger og kundedata.

4. Raskere tid til markedsføring: Med Shopify Plus kan du starte butikken din raskere. Plattformens omfattende app-økosystem og innebygde funksjoner effektiviserer oppsettsprosessen.

5. Overlegen støtte: Shopify Plus gir dedikert støtte 24/7, som sikrer at eventuelle problemer raskt løses for å holde butikken i gang.

Kasusstudie: GaitLines vellykkede migrering

Bakgrunn: GaitLine, et norskutviklet skomerke, selger direkte til kunder (D2C) og til sko- og sportsbutikker (B2B) over hele Norden, Europa og USA. Etter flere år på Magento trengte GaitLine en mer fleksibel og kostnadseffektiv løsning. De henvendte seg til Think Commerce for å migrere Magento-butikken deres til Shopify Plus.

Utfordringen: GaitLines Magento-oppsett inkluderte fem D2C-regioner administrert i en enkelt Magento-instans. Målet var å migrere disse til fem individuelle Shopify Plus-butikker innen en stram 12-ukers tidslinje, med det ekstra presset å lansere en uke før Black Friday 2022.

Prosessen:

 1. Oppdagelse og planlegging: Vi begynte med å forstå GaitLines krav, mål og eksisterende oppsett. Detaljert planlegging var avgjørende for å sikre at alle aspekter ved migreringen ble dekket, inkludert produktdata, kundedata og integrasjoner.

 2. Proof of Concept: Vårt første fokus var å lage et Proof of Concept (PoC) for GaitLines nøkkelfunksjoner.

 3. Design og utvikling: I samarbeid med GaitLines designer tilpasset vi et tema for å matche designet deres, og sikret merkevarekonsistens og forbedret brukeropplevelse.

 4. Datamigrering: Vi overførte omhyggelig all produktdata, kundeinformasjon og bestillingshistorikk fra Magento til Shopify Plus. Å sikre dataintegritet var avgjørende.

 5. Integrasjoner: Kritiske integrasjoner med GaitLines eksisterende systemer, inkludert ERP og markedsføringsverktøy, ble satt opp for å sikre sømløs drift etter migrering.

 6. Testing og kvalitetssikring: Omfattende testing ble utført for å identifisere og løse eventuelle problemer før lanseringen. Dette inkluderte ytelsestesting for å håndtere den forventede Black Friday-trafikken.

 7. Lansering: Alle de fem Shopify Plus-butikkene gikk i luften en uke før Black Friday, noe som gjorde at GaitLine kunne dra nytte av den høye shoppingperioden med en robust plattform med høy ytelse.

Resultater:

 • Økt konverteringsfrekvens: GaitLine så en 71 % økning i konverteringsfrekvensen de første 90 dagene sammenlignet med samme periode på Magento året før.
 • Reduserte vedlikeholdskostnader: Byttet til Shopify Plus reduserte deres løpende vedlikeholds- og hostingutgifter betydelig.
 • Forbedret kundeopplevelse: De nye Shopify Plus-butikkene ga en jevnere, mer brukervennlig handleopplevelse, noe som førte til høyere kundetilfredshet.
 • Skalerbarhet: GaitLines nye oppsett er svært skalerbart, klar til å støtte deres fremtidige vekstplaner.

Konklusjon

Å migrere fra Magento til Shopify Plus kan være en game-changer for din e-handelsvirksomhet. Som demonstrert av GaitLine-casestudien, med nøye planlegging og utførelse, kan du oppnå en sømløs overgang, forbedret ytelse og betydelig forretningsvekst.

Hvis du vurderer å migrere butikken din til Shopify Plus , er Think Commerce her for å hjelpe. Vår ekspertise og dokumenterte merittliste sikrer en jevn og vellykket migrasjon skreddersydd for dine unike forretningsbehov. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å transformere e-handelsvirksomheten din.

Oppdatert på
Underoverskrift

Overskrift

Litt beskrivelse