Prosjekt

Majema - Lav TCO med Shopify Plus

Fleksibilitet

Brukervennlighet og fleksible innholdsblokker

Shopify Plus

Lav TCO vs Magento 2

B2B / B2C

Utdanningsleverandør i Sverige

Etter flere år med Magento 2, søkte Majema stabilitet og lavere vedlikeholdskostnader. Valget falt på Shopify Plus, og vi i Think Commerce fikk i oppgave å migrere Majema fra Magento 2 til Shopify Plus.

Fra Magento 2 til Shopify Plus

Vi i Think Commerce hadde allerede jobbet med Majema siden 2018, og vedlikeholdt og oppdatert Magento 2-nettbutikken deres. Mens Magento 2 tjente dem godt, ønsket Majema til slutt å flytte til en plattform som var enklere å vedlikeholde og raskere å utvikle nye funksjoner. Valget falt på Shopify Plus, kjent for å tilby lavere kostnader over tid sammenlignet med andre e-handelsplattformer.

Om prosjektet

Think Commerce startet prosjektet mot slutten av 2020. Det første fokuset var å lage et Proof of Concept for Majemas nøkkelfunksjoner. De var spesielt nysgjerrige på om de kunne tilpasse kassen på samme måte som de hadde med Magento. Shopify har som kjent en mer begrenset betalingsprosess hvor store endringer ikke kan gjøres. Men siden Majema valgte Shopify Plus, visste vi i Think Commerce at vi kunne gjøre de tilpasningene Majema ønsket. Selv om vi ofte håndterer design for våre kunder, samarbeidet vi med Majemas egen designer for å lage et helt tilpasset tema fra bunnen av, fullt skreddersydd til Majemas funksjonelle krav. Nettbutikken er bare en del av Majemas virksomhet, så det var mange krav utover en "standard" Shopify Plus-butikk. Vi bygde en rekke fleksible og avanserte maler for innholdssider som Majema kunne bruke til å bygge nettbutikken sin.

Suksess

Majema.se gikk live med Shopify Plus, og de nyter nå en jevnere drift der videre utvikling kan skje raskere, og Majemas interne team kan jobbe mer effektivt med nettbutikken. Vi har allerede lansert flere nye funksjoner og maler etter lansering, og vi vil fortsette å gjøre det i fremtiden.